Faskiner

Faskiner

I de senere år har klimaet betydet mange oversvømmede kældre og grunde – især i Storkøbenhavn. Regnmængden er steget på grund af den globale opvarmning og byens kloaksystem er simpelthen ikke bygget til at skulle klare skybrud og kraftig, vedvarende regn. Desværre er der intet der tyder på at klimaændringerne går den modsatte vej.

Læs mere: Faskiner

Faskiner i Gladsaxe

Hos Wegener og Scheer installerer vi faskiner i hele Gladsaxe Kommune. En faskine er ikke i sig selv en dyr løsning, men der er en del gravearbejde, som gør det svært at gøre det selv. Vi tilbyder udgravning og installation af en faskine der matcher dine behov.

Læs mere: Faskiner i Gladsaxe

Faskiner i Gentofte

Nu kan du sikre dig selv mod oversvømmelser ved at installere en faskine, som ud over at beskytte dig mod oversvømmelse også er miljøvenlig og med mulighed for 40% tilskud fra Gentofte Kommune. Følg links til Gentofte Kommune og Nordvand for at læse mere om tilskud og ansøgning.

Læs mere: Faskiner i Gentofte

Faskiner i København

Mange københavnere har oplevet en kælder fuld af ildelugtende kloakvand, og det har man ikke lyst til at prøve igen. En af løsningerne kan være at installere en regnvandsfaskine, som kan lede vandet udenom kloakken og ned i undergrunden.

Læs mere: Faskiner i København